Jesenný francúzsky “FRENCH” toast

jan
02

Postup

Vajíčka zmiešame s mliekom, vanilkou, škoricou. Krajec vianočky namočíme z oboch strán do vajíčkovej zmesi a na panvici vianočku opražíme na masle do zlatista. Ešte kým je vianočka teplá, bohato ju zakryjeme RISO džemom a posypeme práškovým cukrom

Príprava
10 min
Porcie
2
Náročnosť
Stredná

Ingrediencie

Pečivo podľa vlastného výberu (my odporúčame staršiu vianočku, prípadne toustový chlebík)

- 4 krajce staršej vianočky
- 2 menšie vajíčka
- 60 ml mlieka
- 1 ČL vanilkového extraktu
- 1/2 ČL škorice
- práškový cukor
- maslo
- DŽEM - RISO - marhuľa

Tip

Iné chutné recepty

Pridaj sa k nám

Máš vášeň pre ovocie a tradičné recepty? Chceš byť súčasťou tímu, ktorý vytvára najchutnejšie džemy na Slovensku? Tu je tvoja šanca!
Pridať sa k tímu
Vychutnajte si naše
sociálne siete
Vychutnajte si naše
sociálne siete
Držiteľ certifikátu kvality IFS Food SK17/2614
Kvalita vybraných výrobkov bola ocenená značkou kvality SK
RISO-R s.r.o.
Košická cesta 2074
979 01 Rimavská Sobota
+421 / 47 / 563 11 74
+421 / 47 / 563 11 87
+421 / 47 / 563 11 74
©2020 | Vyrobila digitálna marketingová agentúra PROGNESSA  
crossmenu